За добу в Україні сталося понад 1200 ДТП

Читать на русском
Впродовж доби  14 січня на українських дорогах сталося більш ніж 1200 дорожньо-транспортних пригод, частина з яких була спровокована погіршенням погодних умов.
Архівне фото

Впродовж доби 14 січня на українських дорогах сталося більш ніж 1200 дорожньо-транспортних пригод, частина з яких була спровокована погіршенням погодних умов.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

У повідомленні зазначається, що негода вирує у Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій, Київській областях і місті Києві.

В Україні цілодобово працює оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення. Патрульна поліція працює в посиленому режимі.

«Усіх учасників дорожнього руху закликаємо бути дуже уважними, обережними та неухильно дотримуватися ПДР», - закликають в МВС.

Там також нагадують, що 15-16 січня в Україні очікується значне зниження температури: вночі до 12-18 градусів морозу, в північних областях місцями до 21 градуса морозу, вдень до 10-16 градусів морозу. 17-18 січня холодна погода утримається.

Нагадаємо, станом на 19:00 14 січня правоохоронці отримали 159 повідомлень про автомобільні аварії на дорогах Києва, які сталися через інтенсивний снігопад.

Також ми писали, що рятувальники попередили про небезпеку сходження лавин у Карпатах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: