Нафта дешевшає через карантинні заходи

Читать на русском
Ціни на нафту знову знизилися. Карантинні заходи, введені для стримування поширення коронавірусної інфекції, обмежують туристичні поїздки і попит на пальне.
Фото - Reuters.

У п'ятницю, 29 січня ціни на нафту знизилися через те, що карантинні заходи, впроваджені для стримування поширення коронавірусної інфекції, обмежують туристичні поїздки і попит на пальне.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Видобування нафти і газу в Україні: як тривав процес укладання угод про розподіл продукціїКабмін уклав з 8 компаніями угоди про видобування нафти і газу на умовах розподілу продукції. Україна отримає інвестиції і частку від видобутих ресурсів.

Вартість березневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становила $ 55,37 за барель, що на $ 0,16 (0,29%) вище за ціну на закриття попередньої сесії.

Ціна ф'ючерсів на нафту WTI на березень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX становила $ 52,01 за барель, що на $ 0,33 (0,63%) нижче за рівень на закриття ринку в четвер. Попередні торги за стандартами завершилися на рівні $ 55,53 і $ 52,34 відповідно.

«Поки в Європі не вистачає вакцин, і загроза поширення нових штамів коронавірусу тисне на настрій трейдерів, не варто очікувати підйому цін на нафту», - пояснила засновник Vanda Insights Вандана Харі.

Раніше ми писали, що ціни на нафту знизилися через сумніви трейдерів щодо відновлення попиту.

Також «Слово і діло» розібралося у видобуванні нафти і газу в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: