Дубай оновив правила в'їзду для туристів

Читать на русском
Влада Дубаю оновила правила в'їзду для іноземних туристів. Тепер їм по прибуттю потрібно пред'явити довідку з негативним ПЛР-тестом на коронавірус.
kidpassage.com/

Влада Дубаю оновила правила в'їзду для іноземних туристів. Усі вони мають пред'явити довідку з негативним результатом ПЛР-тесту на коронавірус.

Про це повідомляє журнал TimeOut.

В КСУ розповіли подробиці відпочинку Тупицького в ДубаїГлава КСУ Олександр Тупицький разом з родиною перебуває у відпустці в ОАЕ, проживає в готелі, а не на королівській віллі.

«Влада Дубаю оновила правила в'їзду для всіх, хто прибуває до еміратів. З 31 січня всі пасажири зобов'язані при в'їзді пред'являти довідку з негативним результатом ПЛР-тесту, зробленого не раніше, ніж за 72 години до поїздки. Раніше цей час становив 96 годин. Правило стосується мандрівників, що прибувають з будь-якої країни світу», - говориться в повідомленні.

При цьому наголошується, що тести на коронавірус, зроблені в країні вильоту, як і раніше не потрібні дітям до 12 років і громадянам ОАЕ.

Громадянам з епідеміологічно несприятливих країн буде потрібно здати додатковий тест після прибуття до Дубаю.

Влада Дубаю очікує, що оновлені правила стануть частиною заходів з безпеки іноземців і громадян ОАЕ на території країни.

Нагадаємо, в Болгарії з 29 січня також почнуть діяти нові правила в'їзду для українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: