У квартирі російського опозиціонера Навального відбуваються обшуки

Читать на русском
До квартири в Москві російського опозиціонера Олексія Навального, якого заарештували відразу після повернення з Німеччини, прийшли з обшуками.

До квартири в Москві російського опозиціонера Олексія Навального, якого заарештували відразу після повернення з Німеччини, прийшли з обшуками. Силовики в масках виламують двері, щоб увійти у квартиру.

Про це заявив директор Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Іван Жданов на сторінці в Twitter.

Як розповів Жданов, у квартирі на цей момент знаходиться брат опозиціонера - Олег Навальний.

«У Мар'їно в квартиру Олексія Навального прийшли з обшуком. Багато «важких» в масках. Почали ламати двері. У квартирі знаходиться Олег Навальний. В рамках якої справи та на якій підставі ми не знаємо», - сказав він.

Нагадаємо, російський опозиціонер Олексій Навальний прилетів до московського аеропорту «Шереметьєво» з Берліна 17 січня. Одразу після приземлення його затримали на прикордонному контролі.

Проти політика порушили справу про розкрадання, йому загрожує до 10 років в'язниці. Раніше сам опозиціонер заявляв, що вважає своє затримання в Москві неможливим.

23 січня по всій Росії пройшли акції протесту на підтримку Навального, під час яких силовики затримали близько 3,2 тисячі демонстрантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: