Опозиціонера Навального затримали в аеропорту «Шереметьєво»

Читать на русском
Опозиціонера РФ Олексія Навального, який сьогодні повернувся до Москви з Німеччини, затримали на прикордонному контролі в аеропорту.

Опозиціонера РФ Олексія Навального, який сьогодні повернувся до Москви з Німеччини, затримали на прикордонному контролі в аеропорту «Шереметьєво» співробітники поліції.

Про це повідомляє канал «Настоящее время» в YouTube.

Управління федеральної служби виконання покарань підтвердило затримання політика. Там заявили, що Навальний перебуває в розшуку з 29 грудня 2020 року «за багаторазові порушення випробувального терміну».

Навальний залишиться під вартою після затримання в аеропорту «Шереметьєво». Йому мають обрати запобіжний захід.

Про це повідомляє «Медіазона» з посиланням на заяву Федеральної служби виконання покарань.

«В аеропорту «Шереметьєво» співробітниками відділу розшуку оперативного управління УФСІН Росії по Москві був затриманий засуджений до умовного покарання Олексій Навальний, який з 29 грудня 2020 року перебував у розшуку за багаторазові порушення випробувального терміну», - йдеться в повідомленні відомства.

Навальний прилетів сьогодні до московського аеропорту «Шереметьєво» з Берліна. Від самого ранку до аеропорту був обмежений вхід, пропускали лише пасажирів із квитками. Крім того, до аеропорту стягнули силовиків. Сам опозиціонер в коментарі журналістам на борту літака заявляв, що вважає своє затримання у Москві неможливим.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: