Синоптики прогнозують хуртовини: у яких областях погіршиться погода

Читать на русском
У вівторок, 26 січня, Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про погіршення погоди у деяких областях України.

У вівторок, 26 січня, Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про погіршення погоди у деяких областях України.

Синоптики прогнозують сильний вітер 15-20 м/с по всій країні.

Синоптики дали прогноз на лютийВ Україні в лютому 2021 року погода буде на кілька градусів теплішою, ніж зазвичай. Очікується, що середня місячна температура становитиме від 3 градусів морозу до 1 градуса тепла.

У західній частині на дорогах ожеледиця, у Волинській і Рівненській областях значний сніг і заметіль (II рівень небезпеки, жовтий).

У Києві та Київській області пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий). Читайте також:

Також рятувальники попередили, що погодні умови можуть призвести до порушення енергозабезпечення окремих населених пунктів на Правобережжі України і в західних областях, а також до порушення руху автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Нагадаємо, після потепління в Україну знову повернуться морози.

Також синоптики прогнозують, що в лютому погода буде на кілька градусів теплішою, ніж зазвичай. Очікується, що середня місячна температура становитиме від 3 градусів морозу до 1 градуса тепла.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: