На Волині рятувальники витягли із замету шкільний автобус

Читать на русском
У вівторок, 26 січня, рятувальники витягли із замету шкільний автобус у Волинської області. У ньому перебували 12 учнів та двоє дорослих.
Фото - ДСНС.

У вівторок, 26 січня, рятувальники витягли із замету шкільний автобус у Волинської області.

«До служби «101» надійшло повідомлення про те, що між селами Заячиці та Роговичі Локачинського району у заметі застряг шкільний автобус з дітьми. У автобусі перебували 12 учнів та двоє дорослих, які прямували до навчальних закладів. Для надання допомоги виїхали рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі. Рятувальники розчистили частину замету і пожежною автомобілем витягнули автобус із снігової пастки», - повідомили у ДСНС.

Синоптики дали прогноз на лютийВ Україні в лютому 2021 року погода буде на кілька градусів теплішою, ніж зазвичай. Очікується, що середня місячна температура становитиме від 3 градусів морозу до 1 градуса тепла.

Нагадаємо, в Україні через дощ, мокрий сніг та сильні пориви вітру сьогодні зранку було відомо, що знеструмлено 269 населених пунктів у 12 областях.

Також рятувальники попередили, що на заході країни на дорогах ожеледиця, у Волинській і Рівненській областях значний сніг і заметіль (II рівень небезпеки, жовтий).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: