Кулеба привітав Блінкена із призначенням на посаду держсекретаря США

Читать на русском
Дмитро Кулеба привітав Ентоні Блінкена із призначенням на посаду державного секретаря США. Глава МЗС також висловив сподівання на подальше зміцнення стратегічного партнерства двох країн.
Фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба привітав Ентоні Блінкена із призначенням на посаду державного секретаря США. Глава МЗС також висловив сподівання на подальше зміцнення стратегічного партнерства двох країн.

Відповідну заяву Кулеба зробив у Twitter.

Dream team Байдена: кого обраний президент США приведе із собою до владиОбраний президент США Джо Байден почав формувати свою команду. Туди вже увійшли Камала Гарріс, Джон Керрі, Рон Клейн і Ентоні Блінкен.

«Вітаю Ентоні Блінкена з призначенням на посаду державного секретаря США. Розраховую на подальше зміцнення стратегічного партнерства України та США на благо обидвох народів. Наша співпраця як двох союзників буде чудовим акордом у трансатлантичній єдності», - зазначив український дипломат.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що американський Сенат проголосував за кандидатуру Ентоні Блінкена на посаду нового державного секретаря США.

Окрім того, сенатори схвалили кандидата на посаду міністра оборони, якого запропонував 46-й президент Джо Байден. Ним став афроамериканець Ллойд Остін, який є першим темношкірим на цій посаді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: