Сервісний центр на адмінкордоні з Кримом не відкрили в 2020 році, як обіцяв Резніков

Читать на русском
КПВВ на Чонгарі мали б модернізувати і відкрити там сервісний центр ще у 2020 році, однак встигли лише розпочати домовленості з «Укрзалізницею».
Українська правда

Віцепрем'єр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков не виконав обіцянку в 2020 році відкрити на адміністративному кордоні з Кримом сервісний центр.

Таку обіцянку він дав 14 листопада 2020 року у відеозверненні, нагадує «Слово і діло».

«Ми не забуваємо про Крим. У цьому році ми модернізуємо, в тому числі і КПВВ на Чонгарі. Там буде сервісна зона на адміністративній межі з Кримом», – запевнив він.

У Мінреінтеграції відповіли на запит «Слово і діло», що спільно з Херсонською ОДА, «Укрзалізницею», ТОВ «СОКАР ЕНЕРДЖІ Україна» у травні 2020 року було укладено меморандум про взаєморозуміння та співпрацю, а також створено відповідну координаційну групу, яка визначила основні заходи для створення хабу та модернізації КПВВ «Чонгар».

Щоби надалі утримувати та облаштувати КПВВ, Кабмін 21 жовтня погодив відчуження в «Укрзалізниці» в державну власність тимчасового КПВВ «Чонгар» та зони сервісного обслуговування.

Для передачі зазначеного майна утворено комісію, яка провела установчу нараду 28 грудня для визначення шляхів реалізації цього заходу. Це все, що встигли зробити до кінця 2020 року.

Оскільки робота над створенням нової сервісної зони не була завершена вчасно, обіцянці Резнікова присвоєно статус «не виконано».

Водночас редакція і далі стежить за іншою обіцянкою Олексія Резнікова від 25 вересня 2020 року про відкриття сервісного центру на КПВВ «Чонгар», тоді урядовець не обмежував себе термінами.

Згідно з моніторингом «Слово і діло», Олексій Резніков дав 65 обіцянок, з них 14 виконав, 3 – провалив і ще 48 має реалізувати.

Раніше «Слово і діло» писало, скільки Шмигаль і міністри заробили наприкінці року.

Також ми писали, що Резніков назвав причини блокування КПВВ бойовиками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: