Пожежа в готелі Одеси: власнику повідомили про підозру

Читать на русском
Власнику незаконного готелю в Одесі, де нещодавно сталася пожежа, повідомили про підозру. Його підозрюють у порушенні вимог пожежної безпеки.

Власнику незаконного готелю в Одесі, де нещодавно сталася пожежа, повідомили про підозру. Його підозрюють у порушенні вимог пожежної безпеки.

Про це повідомляє сайт прокуратури Одеської області.

У 2014 році підозрюваний облаштував готель (хостел) з 30 номерами без дозволів і юридичних підстав з метою отримання незаконного прибутку.

Через допущені власником хостелу порушення пожежної безпеки, сталася пожежа, яку не загасили вчасно через відсутність у приміщенні засобів гасіння. Також відбулося неконтрольоване загоряння на шляху евакуації.

Встановлено, що в хостелі немає засобів системи оповіщення про пожежу, через що постояльці не дізналися вчасно про поширення вогню.

Власнику хостелу оголосили підозру по ч.2 статті 270 Кримінального кодексу. Слідство направило до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, в Одесі 17 січня сталася пожежа в триповерховому хостелі. Загинуло 2 людини. Також постраждали 2 людини, яких госпіталізували до лікарні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: