У Москві затримали прессекретарку Навального

Читать на русском
Ввечері 21 січня російські правоохоронці затримали прессекретарку опозиціонера Олексія Навального Кіру Ярмиш у її власній квартирі в Москві.
Фото з відкритих джерел

Ввечері 21 січня російські правоохоронці затримали прессекретарку опозиціонера Олексія Навального Кіру Ярмиш у її власній квартирі в Москві.

Про це сама Ярмиш повідомила у Twitter.

Російська влада боїться опозиції – ПомпеоДержавний секретар Сполучених Штатів Майк Помпео відреагував на затримання російського політика Олексія Навального, заявивши, що Москва боїться опозиції.

«Проїхали повз цілий автозамен, припаркований біля мого будинку. Цілий автобус пригнали мене затримувати», - написала Ярмиш.

Вона також зазначила, що адвокату не дали поїхати разом з нею в одній машині. Пізніше Ярмиш додала, що її залишають під вартою на ніч.

«Ну все, мене залишають на ніч в камері для адміністративно затриманих. Суд буде завтра, о котрій – невідомо», - повідомила прессекретарка Навального.

Крім неї, російська поліція затримала також співробітників Фонду боротьби з корупцією Любов Соболь і Георгія Албурова.

Нагадаємо, російський опозиціонер Олексій Навальний прилетів до московського аеропорту «Шереметьєво» з Берліна 17 січня. Одразу після приземлення його затримали на прикордонному контролі.

Проти політика порушили справу про розкрадання, йому загрожує до 10 років в'язниці. Раніше сам опозиціонер заявляв, що вважає своє затримання в Москві неможливим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: