Telegram заблокував сотні закликів до насильства в США – Дуров

Читать на русском
Впродовж минулого тижня адміністрація месенджеру Telegram заблокувала сотні публічних закликів до насильства в США, які могли охопити десятки тисяч підписників каналів.
Фото з відкритих джерел

Впродовж минулого тижня адміністрація месенджеру Telegram заблокувала сотні публічних закликів до насильства в США, які могли охопити десятки тисяч підписників каналів.

Про це заявив засновник месенджеру Павло Дуров у Telegram .

«На початку січня команда модераторів Telegram почала отримувати все більше повідомлень про публічну діяльність, пов'язану з США, на нашій платформі. Команда діяла рішуче, відмовляючись від американських каналів, які пропагували насильство», - зазначив Дуров.

Він підкреслив, що команді модераторів месенджеру вдалося заблокувати сотні публічних закликів до насильства на території США.

«Завдяки цим зусиллям минулого тижня наші модератори заблокували сотні публічних закликів до насильства, які могли охопити десятки тисяч підписників», - повідомив засновник месенджеру.

Він також зазначив, що спеціалісти і надалі продовжують обробляти повідомлення та видаляти контент, який підбурює до насильства.

«Ми цінуємо кожне ваше повідомлення. Telegram вітає політичні дебати, але буде діяти швидко, щоб зупинити тих, хто закликає людей чинити шкоду», – резюмував Дуров.

Нагадаємо, раніше у ФБР попередили про можливі збройні протести у день інавгурації нового президента США Джо Байдена на всій території країни.

Пізніше про можливі заворушення в день інавгурації нового президента повідомили і в американському Конгресі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: