У «Борисполі» навчатимуть кінологів для аеропортів України

Читать на русском
Кінологічний навчально-тренувальний центр міжнародного аеропорту Бориспіль отримав сертифікат державіаслужби для подальшого навчання кінологів.
Фото з відкритих джерел.

Кінологічний навчально-тренувальний центр міжнародного аеропорту «Бориспіль» отримав сертифікат Державної авіаційної служби України для подальшого навчання кінологів для всіх аеропортів країни.

«Сьогодні це єдиний в Україні центр, який готує кінологічні групи для роботи в цивільній авіації відповідно до стандартів ICAO та має відповідну матеріально-технічну базу. Робота кінологічних груп в аеропорту має свою специфіку: велике скупчення людей, шум авіаційних двигунів, запах паливно-мастильних матеріалів, робота на висоті при огляді повітряних суден і багато інших чинників, які можуть впливати на роботу службової собаки. Тому головна перевага навчання - в тому, що кінологічні групи навчатимуться в умовах, максимально наближених до реальних», - пояснили у повідомленні аеропорту.

Мер Івано-Франківська зміг облаштувати тільки одну зону для вигулу собак замість чотирьохВ Івано-Франківську за чотири роки облаштували тільки одну зону для вигулу собак, хоча Руслан Марцінків обіцяв чотири.

Робочі процедури відпрацьовуватимуть біля злітно-посадкової смуги на літаку-тренажері Boeing 737, навколо якого розташована справжня перонна техніка - трапи, електрокари, навантажувачі, перонні автобуси, інші засоби перонної механізації.

Нагадаємо, у Борисполі затримали іноземця, який намагався провезти до України кокаїн.

Також начальницю служби аеропорту «Бориспіль» відсторонено від посади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: