Зарплати у регіонах: скільки в грудні заробили голови ОДА

Читать на русском

Проаналізувавши кадрові зміни за час каденції Володимира Зеленського, «Слово і діло» дійшло висновку, що найбільш нестабільною посадою за останні півтора року є керівник обласної адміністрації. У деяких областях змінився вже 6-7 голова. Сьогодні пропонуємо подивитися, скільки в грудні заробляли на такому неспокійному посту.

Найвища зарплата в кінці минулого року була у голови Луганської обладміністрації Сергія Гайдая – 108 тис. 847 грн. Крім надбавок і окладу, він отримав за відрядження, відпускні, виплату на день відпочинку донора і допомогу з тимчасової втрати працездатності.

73 тис. 232 грн в грудні заробила глава Харківської ОДА Айна Тимчук – це оклад і надбавка. Уже колишній голова Дніпропетровської обладміністрації Олександр Бондаренко заробив 63 тис. 623 грн, йому виплатили оклад, надбавку за вислугу років та компенсацію за невикористану відпустку.

Трохи меншою була зарплата у керівника Вінницької ОДА Сергія Борзова – 62 тис. 222 грн: оклад, надбавка і відпускні.

В середньому глави ОДА в грудні заробили 40-60 тисяч гривень. Найменша зарплата була у голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука – 8 тис. 877 грн. Але його призначили на посаду тільки 24 грудня.

На наших інфографіках також можна подивитися, скільки глави обладміністрацій заробили в листопаді, жовтні, вересні, серпні, липні, червні, травні, квітні та березні.

Нагадаємо, політолог Олександр Радчук писав про те, що буде відбуватися в кадровій політиці на посаді голів ОДА в 2021 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: