Зарплати в регіонах: скільки в жовтні заробили голови ОДА

Читать на русском

Серед голів обласних держадміністрацій знову тривають кадрові перестановки. Президент Володимир Зеленський уже звільнив очільників Сумської, Одеської, Миколаївської та Івано-Франківської ОДА. За словами Дениса Шмигаля, вони показували «неякісну та неефективну роботу». На перші три посади уряд узгодив кандидатури, хто керуватиме Івано-Франківською областю – ще невідомо. «Слово і діло» пропонує подивитися, які зарплати в жовтні були у голів ОДА.

Найвища зарплата у жовтні була у керівника Луганської ОДА Сергія Гайдая – 101 тис. 60 грн. На другому місці вже усунений з поста голови Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко, йому нарахували 65 тис. 219 грн.

Микола Стадник, якого президент днями звільнив з Миколаївської ОДА, заробив 13 тис. 368 грн. Зарплата вже колишнього голови Одеської ОДА Максима Куцого склала в жовтні 44 тис. 684 грн, ексголови Івано-Франківської ОДА Віталія Федорова – 56 тис. 144 грн, ексголови Сумської ОДА Романа Грищенка – 56 тис. 144 грн.

Найнижча зарплата минулого місяця була у керівника Рівненської обладміністрації Віталія Коваля – лише 3 тис. 284 грн.

На наших інфографіках також можна подивитися, скільки голови обладміністрацій заробили у вересні, серпні, липні, червні, травні, квітні і березні.

Нагадаємо, міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов в інтерв'ю «Слово і діло» повідомив, що найближчим часом слід очікувати нових змін серед керівництва ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: