Зарплати в регіонах: скільки в липні заробили голови ОДА

Читать на русском

«Слово і діло» стежить не тільки за тим, як українські політики виконують свої обіцянки, а й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні пропонуємо подивитися, які зарплати в липні були в керівників обласних адміністрацій.

Зарплата більшості голів обласних адміністрацій за минулий місяць становила 47 тис. 230 грн. Нагадаємо, що в Україні все ще діють карантинні обмеження на зарплати чиновників.

Найбільше в липні заробив голова Житомирської обладміністрації Віталій Бунечко – 60 тис. 706 грн з урахуванням відпускних. Юрій Погуляйко, який очолює Волинську ОДА, заробив 54 тис. 61 грн. Йому також виплатили відпускні. Трохи меншою була зарплата в голови Дніпропетровської обладміністрації Олександра Бондаренка – 53 тис. 815 грн.

Найменша зарплата в липні тепер уже колишнього керівника Кіровоградської ОДА Андрія Балоня – 18 тис. 775 грн. У червні правоохоронці затримали Балоня при вимозі 1,8 млн грн хабара. За кілька днів президент звільнив чиновника.

Нагадаємо, на наших інфографіках також можна подивитися, скільки голови обладміністрацій заробили в червні, травні, квітні і березні.

Також ми писали, скільки в липні заробили члени Кабінету міністрів Дениса Шмигаля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: