Британська компанія закупить вакцини від COVID-19 для України – Степанов

Читать на русском
Закупівлі вакцини від COVID-19 здійснюватиме британська агенція Crown Agents. Так вирішили на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів, повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
Фото - «Слово і діло».

Закупівлі вакцини від COVID-19 здійснюватиме британська агенція Crown Agents. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів, повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«На позачерговому засіданні Кабінет Міністрів установив, що закупівлею вакцин від COVID-19 буде здійснювати міжнародна організація Crown Agents, вона матиме повноваження, зокрема, на укладання контрактів, відповідно до проведених Міністерством охорони здоров’я, керівництвом держави перемовин, а також логістичний супровід вантажів», - сказав Степанов.

Пандемія COVID-19: які країни вже розпочали вакцинаціюВакцинацію населення проти коронавірусу почали вже більше 30 країн світу – серед них США і країни ЄС.

Він додав, що МОЗ співпрацює з агенцією Crown Agents із 2015 року, за його словами, агенція вже здійснює закупівлі вакцин від COVID-19 для різних країн.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Україна отримає 1,9 мільйона доз вакцини від COVID-19 за підписаним МОЗ контрактом з китайською компанією Sinovac Biotech.

Також в березні-квітні Україна очікує отримати партію вакцини від коронавірусу в рамках програми COVAX.

«Слово і діло» пропонує подивитися, які країни світу вакцинують населення проти COVID-19 і яким препаратом.

Крім того, наші аналітики з'ясували, куди можна поїхати, щоб самостійно зробити щеплення від COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: