Бойовики в ОРДЛО активізували бойову підготовку – Міноборони

Читать на русском
У ОРДЛО бойовики активізували бойову підготовку, а також проводять тренування з артилерією із управління вогнем.
фото з відкритих джерел

На Донбасі окупанти відновили інтенсивність заходів з бойової підготовки. Крім того, бойовики проводять тренування з артилерією з управління вогнем поблизу лінії зіткнення. В якості мішеней ворог використовує позиції ООС.

Про це повідомив представник пресцентру Міністерства оборони капітан Михайло Шаравара під час брифінгу, в п'ятницю, 15 січня.

Динаміка обстрілів сил ООС: 218 порушень режиму припинення вогню у грудніПротягом грудня в зоні ООС побільшало обстрілів порівняно з листопадом. Дев’ятеро наших бійців поранені.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, озброєні формування Російської Федерації 11 січня цього року відновили інтенсивність заходів бойової підготовки в з'єднаннях і частинах 1-го і 2-го армійських корпусів», - розповів він .

За його словами, противник на полігонах тимчасово окупованої території в Донецькій і Луганській областях проводив практичні стрільби артилерійських і мінометних підрозділів, розрахунків протитанкових ракетних комплексів. Також було помічено водіння бойових машин у складі підрозділів та збори з командирами рот і батарей.

«Також окупанти активізували тренування артилерійських розрахунків з управління вогнем поблизу лінії зіткнення. При цьому, в якості навчальних цілей використовувалися позиції Об'єднаних сил», - сказав він.

Нагадаємо, на Донбасі за минулу добу зафіксовано шість порушень перемир'я, поранений один український військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: