Зведення ООС: бойовики 6 разів порушили режим тиші, є поранені

Читать на русском
14 січня у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню. 1 український захисник отримав легке осколкове поранення.
Фото - штаб ООС.

Протягом минулої доби, 14 січня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Поруч із населеним пунктом Гнутове, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберного кулемета, інформує штаб ООС.

Динаміка обстрілів сил ООС: 218 порушень режиму припинення вогню у грудніПротягом грудня в зоні ООС побільшало обстрілів порівняно з листопадом. Дев’ятеро наших бійців поранені.

Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав легке осколкове поранення.

У передмісті Мар’їнки та поблизу Водяного, що на Приазов’ї, ворог вів вогонь у бік українських позицій з автоматичних станкових гранатометів, а біля Мар’їнки – ще й зі стрілецької зброї. В районі населеного пункту Талаківка противник застосував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

На обстріли російсько-окупаційних військ наші воїни відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» спостерігалася тиша.

Від початку поточної доби, 15 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, Україна має намір збільшити потужність теле- та радіомовлення в ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: