Україна першою сплатила всі внески в ООН за 2021 рік

Читать на русском

Україна сплатила всі внески в Організацію Об'єднаних Націй за 2021 рік і стала першою країною, яка в повному обсязі внесла всю необхідну суму.
Фото - Shutterstock / Fotodom

Україна сплатила всі внески в Організацію Об'єднаних Націй за 2021 рік і стала першою країною, яка в повному обсязі внесла всю необхідну суму.

Як повідомили у представництві України в ООН на сторінці в Twitter, вони налаштовані й надалі виконувати свої зобов'язання перед ООН.

«Україна офіційно стала першою державою-членом ООН в 2021 році, яка повністю оплатила внески в ООН. Україна твердо налаштована продовжувати виконувати свої зобов'язання перед ООН, виплачуючи свої внески в повному обсязі і в найкоротші терміни», – йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше Генасамблея ООН ухвалила оновлену резолюцію «Ситуація з правами людини в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь, Україна».

Документ закликає посилити тиск на Росію в міжнародних рамках, щоб змусити дотримуватися своїх зобов'язань за міжнародним правом як держави, що окуповує, а також надати доступ до Криму для міжнародних місій зі спостереження.

Також ми писали, що ЄСПЛ ухвалив перше рішення у кримській справі «Україна проти Росії».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: