Протести через ціни на газ: у яких регіонах мітингують

Читать на русском
У п'ятницю, 15 січня, у містах України тривають акції протесту через підвищення цін на газ.  Зокрема протестували у Києві, Одесі, Черкасах, Полтаві та на Херсонщині.
Фото - Одеський кур'єр.

У п'ятницю, 15 січня, у містах України тривають акції протесту через підвищення цін на газ.

Зокрема протестували у Києві, Одесі, Черкасах, Полтаві та на Херсонщині.

Наскільки подорожчало тепло та як працює ринок природного газу в УкраїніУ деяких регіонах централізоване опалення подорожчало майже вдвічі. Які постачальники мають найвищі тарифи.

Як пише «Одеський кур'єр», у місті протестують через підвищення тарифів для населення на газ, електрику, водопровід, опалення.

Також черкаське видання «Прочерк» повідомило про акцію протесту. Місцеві жителі зібралися під стінами Черкаської облдержадміністрації.

У Полтаві сьогодні також протестують через високі ціни на газ. Мітингувальники навіть пропонували розпустити обласну раду.

Крім того, як писало РБК-Україна на Майдані Незалежності у Києві відбулася акція проти підвищення тарифів. Мітингувальники вимагають від влади ініціювати зменшення тарифів на газ.

Нагадаємо, вчора в Ужгороді протестували проти підвищення цін на газ та електроенергію. Люди зібрались під будівлею Закарпатської обласної державної адміністрації.

Як відомо, у Кабміні обіцяли ухвалити постанову про врегулювання тарифів на газ для населення найближчими днями, а наступного тижня нові тарифи будуть остаточно затверджені.

Також ми писали, яка ситуація з акціями протестів в Києві та чи побільшало їх останнім часом.

Крім того «Слово і діло» розбиралося, яким чином формується тариф на централізоване опалення та як працює ринок природного газу в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: