В Ужгороді вийшли на новий тарифний мітинг

Читать на русском
В Ужгороді протестували проти підняття цін на газ та електроенергію. Люди зібрались під будівлею Закарпатської обласної державної адміністрації.
Фото: mukachevo.net

В Ужгороді протестували проти підвищення цін на газ та електроенергію. Люди зібрались під будівлею Закарпатської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє сайт Mukachevo.net.

Люди обурені, адже багато хто просто не в змозі оплатити комунальні послуги за такими тарифами.

Комунальні платежі: чому опалення дорожчає, хоча Зеленський обіцяв знизити тарифиНайчутливіший комунальний платіж для українців знову зростає. Хто та за яким принципом формує тарифи на тепло та газ.

До протестувальників вийшов голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, який повідомив, що напередодні уряд прийняв рішення про зниження ціни на газ на 30%.

Однак місцевих жителів це не дуже заспокоїло, адже не відомо чи діятиме зниження ціни і після карантину.

Також мітингувальники вимагали представника влади пояснити, чому розділили тариф на газопостачання та доставку та що буде далі з тарифом на електроенергію.

Раніше повідомлялось, що Кабінет міністрів на тлі протестів в країні через високі тарифи вирішив впровадити державне регулювання ціни на газ для населення. Однак МВФ занепокоєний такими планами українського уряду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: