Бельгійський уряд подовжив карантин до весни

Читать на русском
Через стрімке поширення коронавірусу у Бельгії тамтешній уряд подовжив запроваджені раніше карантинні обмеження до 1 березня.
Фото з відкритих джерел

Через стрімке поширення коронавірусу у Бельгії тамтешній уряд подовжив запроваджені раніше карантинні обмеження до 1 березня.

Про це повідомляє The Brussels Times.

В Україні одні з найбільш м'яких карантинних обмежень – міністрУкраїна належить до країн з найбільш м'якими карантинними обмеженнями. Також серед них - Хорватія, Швейцарія, Бельгія та Франція. Найсуворіший локдаун - в Італії.

Зазначається, що карантин, який був запроваджений ще у листопаді, повинен був закінчитися 15 січня, але, через початок нової хвилі пандемії, його подовжили ще на півтора місяці.

Це означає, що до 1 березня у Бельгії продовжуватиме діяти заборона на всі колективні заходи та релігійні служби, обмежена кількість запрошених гостей, закриті бари і ресторани та інше.

Окрім того, громадянам Бельгії не рекомендують протягом кількох найближчих місяців виїзджати за кордон.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що для стабілізації ситуації із поширенням коронавірусу у Нідерландах тамтешній уряд подовжив жорсткий загальнонаціональний карантин до 9 лютого.

Також ми писали, що у Великій Британії планують посилити відповідальність за недотримання карантинних обмежень – порушників карантину почнуть сильніше штрафувати, а поліція буде ретельніше стежити за порушниками карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: