Данія посилює карантинні обмеження

Читать на русском
Через стрімке поширення коронавірусу у Данії тамтешня влада вирішила запровадити жорсткий карантин в 31 із 98 муніципалітетів країни. Раніше суворі обмеження діяли у 38 муніципалітетах.
Фото з відкритих джерел

Через стрімке поширення коронавірусної інфекції у Данії тамтешня влада вирішила запровадити жорсткий карантин ще в 31 із 98 муніципалітетів країни. Раніше суворі карантинні обмеження діяли у 38 муніципалітетах.

Про це повідомляє The Local із посиланням на міністра охорони здоров’я Данії Магнуса Х’юніке.

Зазначається, що нові обмеження набудуть чинності з 4 години дня 11 грудня і триватимуть до 3 січня.

Вони передбачають закриття усіх ресторанів і кафе, спортзалів та басейнів (окрім місць тренування професійних спортсменів), музеїв, кінотеатрів, бібліотек тощо.

Окрім того, усі школярі, починаючи з 5 класу, перейдуть на дистанційне навчання, як і вся вища освіта. Екзамени не скасовуються, але відбудуться переважно онлайн.

Державних службовців у всіх випадках, коли це можливо, переведуть на дистанційну роботу. Бізнес просять вчинити так само.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що карантин посилили і в Естонії. Відтепер магазини там можуть заповнюватися на половину, а заклади громадського харчування без сидячих місць мають закриватися до 22:00.

Також ми писали, що для запобігання стрімкому поширенню коронавірусної інфекції в Іспанії тамтешній уряд вирішив посилити карантинні обмеження в період зимових свят.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: