Трамп втратив канал в YouTube

Читать на русском
Відеохостинг YouTube тимчасово заблокував канал чинного президента США Дональда Трампа через порушення політики.
Фото: Evan Vucci / AP

Відеохостинг YouTube тимчасово заблокував канал чинного президента США Дональда Трампа. Причиною стало порушення політики YouTube.

Про це йдеться у повідомленні YouTube в Twitter в середу, 13 січня.

Пенс відмовився відстороняти Трампа від посадиВіцепрезидент Сполучених Штатів Майк Пенс заявив, що не планує використовувати 25-у поправку до Конституції США для того, щоб відстороняти чинного президента Дональда Трампа від посади.

«Ми видалили новий контент, завантажений на каналі Дональда Трампа за порушення нашої політики», - йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, мінімум сім днів канал буде заблокований для завантаження нових відео. Також адміністрація YouTube видалила нові відео на каналі Трампа і відключив коментарі на невизначений термін через «побоювання з приводу насильства».

Нагадаємо, акаунти Трампа в соціальних мережах Facebook і Instagram також були заблоковані на невизначений після подій навколо Капітолію. Увечері 6 січня прихильники Трампа влаштували масові заворушення в центрі Вашингтона. Повідомлялося про п'ять жертв.

Пізніше сторінку Трампа назавжди заблокував Twitter. У його публікаціях адміністратори побачили «ризик подальшого підбурювання до насильства».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: