«Нормандські» радники продовжать перемови наступного тижня – Єрмак

Читать на русском
Політичні радники лідерів країн нормандського формату (Україна, Франція, Німеччина та Росія)  продовжать консультації щодо реалізації рішень Паризького саміту наступного тижня.
Фото: УП

Політичні радники лідерів країн «нормандського формату» (Україна, Франція, Німеччина та Росія) продовжать консультації щодо реалізації рішень Паризького саміту наступного тижня.

Про це заявив голова Офісу президента України Андрій Єрмак, з посиланням на власного кореспондента повідомляє Укрінформ.

Річниця «нормандського» саміту: як виконуються домовленості щодо ДонбасуРік тому лідери нормандської четвірки провели зустріч в Парижі. Як виконуються домовленості – на інфографіці.

«Будемо сподіватися, що зробимо кілька наступних кроків уже наступного тижня. Перерва буде недовгою», - зазначив Єрмак.

В ОП повідомили, що в ході зустрічі радників у Берліні, яка тривала понад 6 годин, обговорювалася реалізація рішень Паризького саміту лідерів України, Німеччини, Франції та Росії, який відбувся у 2019 році.

«Сторони торкнулися всіх питань порядку денного - від безпекових до гуманітарних. Дискусія мала непростий, але конструктивний характер. Усі сторони відзначили важливість дотримання режиму припинення вогню на Донбасі», - додали в ОПУ.

Нагадаємо, зустріч «нормандських радників» відбулася 12 січня у німецькій столиці. Україну на ній представляв Андрій Єрмак, Росію - заступник керівника Адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

Окрім того, «Слово і діло» з’ясовувало, коли може відбутися новий саміт лідерів країн «нормандського формату».

Також зазначимо, що наші аналітики нарахували у Андрія Єрмака 28 обіцянок. 6 з них він успішно виконав, ще 19 – знаходяться у процесі виконання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: