На протестах в США загинули чотири людини

Читать на русском
Кількість загиблих під час протестів у Вашингтоні збільшилася до чотирьох осіб. Раніше було відомо лише про одну жертву.
фото ЕРА

Під час заворушень у Вашингтоні кількість жертв збільшилася до чотирьох осіб.

Про це повідомив на пресконференції глава столичної поліції Роберт Конті.

Приголомшливий шторм на Вашингтонщині: що далі?Штурмом Капітолію США в Вашингтоні закінчився мітинг прихильників Дональда Трампа. Є загиблі і постраждалі.

Він підтвердив смерть однієї жінки від отриманого в будівлі конгресу вогнепального поранення, а також повідомив ще про трьох інших загиблих.

«На додаток до цього сьогодні надійшли дані, що в районі навколо будівлі Капітолію також померли ще три людини: з одною дорослою жінкою і двома дорослими чоловіками відбулися різні надзвичайні ситуації медичного характеру, які призвели до їх смерті», - сказав Конті.

Він також зазначив, що у Вашингтоні було затримано 52 людини після запровадження комендантської години через заворушення.

За його словами, 26 з них затримали біля будівлі Капітолію. Більшій частині затриманих інкримінують порушення самого режиму комендантської години. Ще кілька людей були також заарештовані за порушення правил носіння зброї або незаконне володіння зброєю.

Нагадаємо, 6 січня у Вашингтоні розпочалися масштабні заворушення, в яких взяли участь прибічники Дональда Трампа. Демонстранти зірвали засідання Конгресу, на якому затверджувалися результати президентських виборів у США, захопивши будівлю Капітолію.

Повідомлялося про одну жертву заворушень.

Пізніше стало відомо, що Конгрес таки продовжить затвердження результатів виборів президента США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: