Майя Санду в Україні зустрінеться із Зеленським, Шмигалем і Разумковим

Читать на русском
В адміністрація президента Молдови Майї Санду підтвердили перший офіційний візит в Україну в січні і розповіли, з ким заплановані зустрічі.
Global Look Press

Адміністрація президента Молдови Майї Санду підтвердила перший офіційний візит до Києва. Санду планує зустріч з вищим українським керівництвом.

Про це повідомляється на сайті президента Молдови у понеділок, 4 січня.

Візит Санду в Україну: що обговорюватимуть лідери двох країнЕксперт вважає, що зміна влади у Молдові може дати поштовх для нового етапу двосторонніх відносин і проблеми, що накопичились за останні роки, можуть бути розв'язані в рамках взаємовигідних економічних проєктів.

«12 січня 2021 року президент Республіки Молдова Майя Санду відправиться з офіційним візитом в Україну. У Києві відбудеться офіційна зустріч Майї Санду з президентом України Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем і головою Верховної ради Дмитром Разумковим», - йдеться у заяві.

Склад офіційної делегації Молдови буде оголошений найближчим часом.

Нагадаємо, раніше про дату візиту Санду до Києва повідомив заступник керівника Офісу президента України, дипломатичний радник президента Ігор Жовква.

Санду вступила на посаду президента Молдови 24 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: