Три країни відновлюють авіасполучення з Британією

Читать на русском
Про відновлення авіаперельотів до Британії заявили Латвія, Індія і Норвегія. Польоти припинялися через новий штам коронавірусу.
Associated Press

Після припинення авіасполучення з Великою Британією у зв'язку з виявленням нового штаму коронавірусу, країни почали відновлювати рейси. Про такий намір заявили Латвія, Індія і Норвегія.

Так, з сьогоднішнього дня тимчасову заборону на перельоти знімає Норвегія, передає Sky News. Однак влада зобов'язала тих, хто прибуває з-за кордону, здавати тести на COVID-19.

Мутація коронавірусу: коли новий штам COVID-19 може дістатися УкраїниЕксперт переконаний, що мутація коронавірусу є природним процесом, але в Україні немає потужностей його діагностувати.

Латвія також відновлює перельоти з Великою Британією від 2 січня. Про це повідомило Міністерство транспорту країни в Twitter.

До вирішення відновити авіасполучення з Британією приєдналася Індія. Перельоти здійснюватимуться з 8 січня.

Польоти припинялися через поширення в королівстві нового штаму коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, 20 грудня Велика Британія заявила про появу нового штаму мутованого коронавірусу «VOC - 202012/01», який передається набагато легше, ніж його попередники. За словами прем'єр-міністра Бориса Джонсона, вірус може бути на 70% більше заразним.

Після цього ряд країн припинили авіарейси до Британії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: