«Поліцейський офіцер громади»: проєкт не запустили по всій Україні, як обіцяв Аваков

Читать на русском
Проєкт Поліцейський офіцер громади поки працює в 18 з 21 області України. Арсен Аваков обіцяв, що в 2020-му проєкт охопить всі населені пункти.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не виконав обіцянку в 2020 році забезпечити запуск проєкту «Поліцейський офіцер громади» на всій території України.

Обіцянку Аваков дав 4 березня, повідомляє «Слово і діло».

Мета проєкту – забезпечення кожної територіальної громади офіцером поліції. Він буде орієнтований на вирішення проблем безпеки саме своєї ОТГ.

«Торік у семи регіонах розпочато проєкт «Поліцейський офіцер громади», гарантування безпеки і надання якісних поліцейських послуг у територіальних громадах. У 2020 році плануємо розширити його на всю територію України. Це майже 300 тисяч населених пунктів», – пообіцяв міністр.

На початку грудня в Національній поліції повідомили «Слово і діло», що проєкт «Поліцейський офіцер громади» запроваджено на території 18 областей. Поліцейські офіцери ще трьох областей поки що проходять курс підготовки. Зважаючи на те, що проєкт запрацював не у всіх регіонах України, Аваков не впорався з обіцянкою.

Нагадаємо, Арсен Аваков не виконав обіцянку про те, що в Кагарлицькому відділенні поліції повністю оновлять склад співробітників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: