Зведення ООС: бойовики відкривали вогонь біля Авдіївки

Читать на русском
Протягом доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики один раз порушували режим припинення вогню.
фото з відкритих джерел

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики один раз порушували режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Особливий статус ОРДЛО: що змінить продовження дії закону для ДонбасуЕксперт пояснив, що продовження дії закону про особливий статус свідчить про те, що ситуація на Донбасі не змінилась.

«Протягом поточної доби, 30 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил практично вздовж усієї лінії розмежування спостерігалася тиша. Однак, одне порушення припинення вогню було зафіксовано поблизу населеного пункту Авдіївка, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, там бойовики здійснили кілька провокаційних пострілів у бік українських позицій з ручного протитанкового і підствольного гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» спостерігалася тиша. Серед бійців ООС бойових втрат і поранень немає. Про факт порушення режиму припинення вогню Україна повідомила представникам ОБСЄ, додали в штабі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі загинув військовий з Вінниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: