У Пакистані зафіксували новий штам коронавірусу

Читать на русском
У вівторок, 29 грудня, у Пакистані підтвердили три випадки зараження новим штамом коронавірусу, який раніше виявили у Британії
Фото - Reuters.

У вівторок, 29 грудня, у Пакистані підтвердили три випадки зараження новим штамом коронавірусу, який раніше виявили у Велико Британії. Всі випадки COVID-19 діагностували в Карачі.

Про це повідомляє пресслужба Департаменту охорони здоров’я та соціального розвитку провінції Сінд.

Новий штам COVІD-19: які країни припинили авіасполучення з Великою БританієюКоронавірус вкрав Різдво у європейців, які планували подорож до Великої Британії, а деякі не зможуть вилетіти з цієї країни додому на свята.

Як повідомляється, 12 осіб, які повернулися в Пакистан з Великої Британії, пройшли обов’язкове тестування на коронавірус. Шість зразків дали позитивний результат, а три показали 95%-вий збіг з новим різновидом вірусу.

Загалом від початку пандемії в Пакистані зареєстровано понад 475 тисяч випадків зараження коронавірусом. В країні від вірусу померли майже 10 тисяч людей та ще понад 425 тисяч одужали.

Нагадаємо, про виявлення нового штаму коронавірусу у Великій Британії повідомили в середині грудня. За словами прем’єр-міністра країни Бориса Джонсона, він є на 70% більш заразним за звичайний.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: