Закарпатський суд заарештував майно лідера «Партії угорців України»

Читать на русском
Закарпатський апеляційний суд ухвалив рішення про арешт майна, яке було вилучене під час обшуків у керівника Партії угорців України Василя Брензовича 30 листопада.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Закарпатський апеляційний суд ухвалив рішення про арешт майна, яке було вилучене під час обшуків у керівника «Партії угорців України» Василя Брензовича 30 листопада.

Про це повідомляє пресслужба суду.

Зазначається, що рішення в апеляційному суді було ухвалене у відповідь на скаргу прокурора, який був незгодний із постановою судді Ужгородського міськрайонного суду від 11 грудня 2020 року. У документі зазначалося, що майно не вважається доказами у справі Брензовича.

У відповідь на це, апеляційний суд таки визнав вилучене майно речовим доказом у кримінальному провадженні.

«З урахуванням того, що відповідне майно є речовими доказами у кримінальному провадженні, а також для встановлення всіх обставин вчиненого злочину своїм рішенням апеляційний суд наклав арешт на майно. Отже, клопотання слідчого задоволено повністю», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 листопада Служба безпеки України у Закарпатській області провела обшуки у причетних до діяльності угорської благодійної організації осіб, яких підозрюють у сепаратизмі на користь Угорщини.

Пізніше стало відомо, що прокурори готують підозру голові «Товариства угорської культури Закарпаття» та за сумісництвом керівнику «Партії угорців України» Василю Брензовичу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: