«Луцькому терористові» Кривошу продовжили арешт

Читать на русском
Луцький міськрайонний суд Волинської області продовжив утримання під вартою Максиму Кривошу до лютого 2021 року.
facebook.com/hromadskeua/videos

Луцький міськрайонний суд Волинської області продовжив утримання під вартою Максиму Кривошу, який влітку захопив автобус із заручниками у Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба суду.

Ймовірний спільник луцького терориста вийшов з-під вартиПередбачуваний спільник луцького терориста Максима Кривоша Дмитро Михайленко вийшов з-під варти. За нього була внесена застава в розмірі 175 тисяч гривень.

«29 грудня 2020 року слідчим суддею Луцького міськрайонного суду Волинської області Ігорем Ясельським було продовжено запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в межах терміну досудового розслідування, тобто до 2 лютого 2021 року включно, підозрюваному в скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.147 ч. 1 ст. 258, ст. 348, ч.1 2 ст. 263, ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України, а саме: захоплення заручників, терористичний акт, замах на життя співробітника правоохоронного органу і незаконне поводження зі зброєю та вибуховими пристроями», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 21 липня в центрі Луцька Максим Кривош з вибухівкою і зброєю захопив автобус із заручниками. З терористом велися довгі переговори, участь в яких, зокрема, брав і президент Володимир Зеленський.

Кривош відпустив людей тільки після того, як Зеленський виконав його умову. 23 липня суд заарештував Кривоша. А 23 листопада постановив помістити його до психіатричної лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: