Ймовірний спільник луцького терориста вийшов з-під варти

Читать на русском
Передбачуваний спільник луцького терориста Максима Кривоша Дмитро Михайленко вийшов з-під варти. За нього була внесена застава в розмірі 175 тисяч гривень.
volyn24 com

Передбачуваний спільник луцького терориста Максима Кривоша Дмитро Михайленко вийшов з-під варти. За нього була внесена застава в розмірі 175 тисяч гривень.

Про це заявив адвокат Михайленка Андрій Костяний, передає Суспільне.

За його словами, заставу внесли родичі чоловіка.

Захоплення заручників в Луцьку: що стоїть за терактом на ВолиніПравоохоронні органи України не мають досвіду вирішення подібних ситуацій в мирних умовах, тому інцидент з терактом в Луцьку можна вважати першим подібним випадком за весь час, вважає експерт.

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку озброєний чоловік Максим Кривош захопив рейсовий автобус з 13 пасажирами. Він взяв їх у заручники. Чоловік вимагав від президента і українських чиновників виконати його вимогу - записати відео з текстом «Фільм «Земляни» 2005 року - дивитися всім». Вимогу терориста виконав Володимир Зеленський, після чого Кривош звільнив заручників, а сам був затриманий.

Після того як Кривош здався правоохоронцям, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання його передбачуваного спільника в Харкові; за його словами, між ними були нібито ділові контакти.

Під час обшуку у Михайленка вилучили зброю, яку він нібито пересилав покупцям поштою, в тому числі й до Луцька. Його підозрюють в незаконному зберіганні зброї. Сам Кривош заперечував, що мав спільників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: