РФ добудувала частину «Північного потоку-2» у німецьких водах

Читать на русском
Росія завершила прокладення труб газопроводу Північний потік-2 у німецьких водах, яке розпочалося у грудні після майже річної перерви. Для повного завершення будівництва газопроводу лишилося прокласти труби у водах Данії.
Фото з відкритих джерел

Росія завершила прокладення труб газопроводу «Північний потік-2» у німецьких водах, яке розпочалося у грудні після майже річної перерви. Для повного завершення будівництва газопроводу лишилося прокласти труби у водах Данії.

Про це з посиланням на російські видання повідомляє «Громадське».

Північний потік-2: які країни за чи проти будівництва газопроводуСША, Україна та ще 7 європейських держав не підтримують будівництво газопроводу, тоді як РФ, Німеччина та 10 країн регіону виступають за його зведення.

Зазначається, що за місяць у Німеччині проклали близько 2,6 км труб газопроводу.

Вже у січні підрядники планують розпочати прокладення труб на двох паралельних гілках газопроводу в економічній зоні Данії.

В компанії «Північний потік-2» повідомили, що згодом проінформують про подальші плани, а про інші деталі наразі повідомити не можуть.

Нагадаємо, Сполучені Штати планують повністю зупинити проєкт будівництва російського газопроводу «Північний потік-2». Для цього США продовжуватимуть запроваджувати санкції проти пов’язаних із будівництвом газопроводу компаній.

Також ми писали, що будівництво російського газопроводу «Північній потік-2», яке призупинили наприкінці 2019 року, відновилося у грудні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: