США планують продовжувати санкції проти «Північного потоку-2» – Держдеп

Читать на русском
Сполучені Штати планують повністю зупинити проєкт будівництва російського газопроводу Північний потік-2. Для цього США продовжуватимуть запроваджувати санкції проти пов’язаних із будівництвом газопроводу компаній.
Фото з відкритих джерел

Сполучені Штати планують повністю зупинити проєкт будівництва російського газопроводу «Північний потік-2». Для цього США продовжуватимуть запроваджувати санкції проти пов’язаних із будівництвом газопроводу компаній.

Про це заявив заступник помічника держсекретаря США у справах Європи і Євразії Крістофер Робінсон, пише УНН.

За його словами, Сполучені Штати не дуже хочуть запроваджувати санкції проти європейських компаній, але вимушені це робити.

«Ми не хочемо вводити санкції, але ми будемо використовувати ці повноваження і ці інструменти, щоб зупинити проект. Санкції працюють, і ми зупинимо цей трубопровід», – сказав Робінсон.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що члени Палати представників та Сенату США домовилися про включення додаткових санкцій проти російського газопроводу «Північний потік-2».

Також ми писали, що будівництво російського газопроводу «Північній потік-2», яке призупинили наприкінці 2019 року, повинно відновитися у грудні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: