Зведення штабу ООС: 5 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У четвер, 24 грудня, на Донбасі двоє українських військовослужбовців отримали поранення. У цілому за день зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню.
flickr.com/ministryofdefenceua

У четвер, 24 грудня, на Донбасі двоє українських військовослужбовців отримали поранення. У цілому за день зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру штабу операції Об'єднаних сил в Facebook.

Більшість провокацій було зафіксовано в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід. У районі Водяного противник чотири рази відкривав вогонь поблизу українських позицій з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів.

Особливий статус ОРДЛО: що змінить продовження дії закону для ДонбасуЕксперт пояснив, що продовження дії закону про особливий статус свідчить про те, що ситуація на Донбасі не змінилась.

На цьому ж напрямку в районі Красногорівки український військовий підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Його госпіталізували з пораненнями, життю нічого не загрожує.

Крім того, в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ біля населеного пункту Шуми противник здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. У результаті один боєць отримав вогнепальне поранення. Його доставили до медичного закладу.

Також повідомляється, що на численні обстріли українські військовослужбовці дали противнику адекватну відповідь.

Раніше ОБСЄ на Донбасі зафіксувала 162 порушення за добу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: