У Чорногорії скасували масові святкування Нового року

Читать на русском
У Чорногорії скасували Новий рік, посиливши правила щодо масових зібрань і в'їзду в країну.  Ресторани, бари та транспорт працюватимуть за особливим графіком.
Фото - traveltheworld.

Міністерство охорони здоров'я Чорногорії ухвалило новий комплекс заходів по боротьбі з пандемією COVID-19, посиливши правила щодо масових зібрань і в'їзду в країну.

Про це йдеться на сайті уряду Чорногорії.

Стало відомо, як в Києві відсвяткують Новий рік в умовах карантинуНовий рік в Києві 2021. Ялинку на Софіївській площі встановлять і запалять 19 грудня. Святкового ярмарку не буде.

Так, нові заходи набули чинності у вівторок, 22 грудні, і будуть діяти до 11 січня 2021 року.

Відповідно до нових правил, робота нічних клубів, барів і дискотек заборонена.

Робота інших підприємств громадського харчування, крім готелів, дозволена у період з 07:00 до 20:00; крім 24, 25, 30 і 31 грудня, а також 1, 2, 6, 7 і 8 січня - у ці дні дозволено тільки надання послуг з доставки їжі.

Розважальні заходи 24, 25, 30 і 31 грудня, а також 1, 2, 6, 7 і 8 січня заборонені.

Міжміський пасажирський рух заборонено з 22:00 п'ятниці до 05:00 понеділка, а також в дні 24, 25, 30 і 31 грудня, а також 1, 2, 6 і 7 січня.

В'їзд в Чорногорію дозволений іноземному громадянину при наявності негативного результату ПЛР-тесту на SARS-CoV-2, що не давніший 72 годин.

Умови в'їзду в Чорногорію, передбачені новим порядком, будуть застосовуватися з 25 грудня.

Раніше стало відомо, що на Новий рік у Туреччині запровадять чотириденний локдаун.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про запровадження локдауну в країні та відмову від послаблень на Різдво через виявлення нового штаму коронавірусу.

Європейський Союз планує повністю припинити пасажирське сполучення із Великою Британією. «Слово і діло» з’ясувало, які країни вже закрили з нею авіасполучення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: