Зведення ООС: бойовики 6 разів порушили режим тиші, є поранені

Читать на русском
З початку 21 грудня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксували шість випадків порушення перемир'я з боку проросійських бойовиків.
Фото - штаб ООС.

З початку 21 грудня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксували шість випадків порушення перемир'я з боку проросійських бойовиків.

Про це повідомляє командування ООС на сторінці в Facebook.

Щодо злочинів на Донбасі розслідується понад 5 тисяч справ – ВенедіктоваУкраїна спільно з Міжнародним кримінальним судом розслідує близько 5 тисяч проваджень через злочини, пов'язані зі збройним конфліктом на Донбасі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неподалік від Золотого-4 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

По позиціях українських захисників неподалік від Луганського і Шумів ворог вів вогонь з мінометів 82 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу ворожих двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали осколкові поранення поблизу Південного. Воїнів оперативно доставили до лікувального закладу і надали кваліфіковану допомогу медиків. Стан їхнього здоров'я - задовільний.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» біля населеного пункту Водяне на Приазов'ї окупанти вели вогонь зі станкового протитанкового гранатомета.

З початку поточної доби, 22 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, на Донбасі окупанти взяли в полон українського військового.

Також в Чехії засудили найманця бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: