Ситуація на Донбасі: 6 обстрілів, є поранені

Читать на русском
З початку поточної доби, 21 грудня, на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. У результаті ворожих обстрілів поранення отримали двоє українських військових.

З початку поточної доби, 21 грудня, на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. У результаті ворожих обстрілів поранення отримали двоє українських військових.

Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил у Facebook.

Бойовики п'ять разів обстрілювали позиції ООС в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ. Так, противник відкривав вогонь із мінометів 82-го калібру, гранатометів тв стрілецької зброї поблизу Південного. У результаті обстрілу двоє українських військових отримали осколкові поранення.

«Воїнів швидко доставили до медичного закладу, де їм надана належна медична допомога. Стан здоров'я поранених - задовільний», - повідомили в штабі.

Також в цьому напрямку бойовики обстріляли з мінометів 82-го калібру, великокаліберного кулемета і гранатометів позиції ООС поблизу Луганського, а також з гранатометів і мінометів 82-го калібру - позиції українських військових біля Шумів.

У районі відповідальності угруповання Схід здійснили два неприцільних провокаційних постріли зі станкового протитанкового гранатомета неподалік Водяного.

«На численні обстріли противника українські воїни відкрили вогонь. Про факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, повідомляється представників ОБСЄ через Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін», - додали в штабі.

Також в ООС відзначили, що обстановка на Донбасі залишається контрольованою.

Нагадаємо, на Донбасі окупанти взяли в полон українського військового.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: