Ситуація на Донбасі: бойовики відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї

Читать на русском
З початку поточної доби, 19 грудня, проросійські бойовики на Донбасі 4 рази порушили режим припинення вогню.
Фото: штаб ООС

З початку поточної доби, 19 грудня, проросійські бойовики на Донбасі 4 рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у пресцентрі штабу ООС.

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог відкривав вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, також в цьому районі бойовики здійснили кілька пострілів зі стрілецької зброї.

В цей же час противник застосував автоматичні станкові гранатомети та великокаліберний кулемет поблизу українських позицій і в районі населеного пункту Шуми.

Окрім того, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь і біля Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», використавши для своїх провокацій великокаліберні кулемети.

А на Приазов’ї, неподалік Водяного, з перетином лінії розмежування було зафіксовано проліт ворожого безпілотника, який був знешкоджений силами радіоелектронної боротьби.

«Вогневі провокації окупантів не несли загрози життю наших військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Серед наших захисників бойових втрат та поранень немає. Українські воїни і надалі перебувають напоготові до імовірних провокацій ворога», - додали у штабі.

Нагадаємо, напередодні в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Також ми писали, що окупанти на Донбасі продовжують блокувати дорожні коридори навпроти контрольних пунктів в'їзду-виїзду «Щастя», «Золоте», «Гнутове», «Майорське» і «Мар'їнка».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: