«Редколегія» на Skrypin.ua: хто став розчаруванням року, протести ФОПів, що буде у 2021-му

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із гостями студії Романом Кульчинським (Texty.org.ua), журналістами Леонідом Швецем та Остапом Дроздовим.

Наприкінці грудня цього року соціологічні опитування констатують падіння рейтингів влади. Починаючи з весни 2019-го року показники популярності президента Володимира Зеленського впали уже більш як удвічі. Чому «зелена» команда стала найбільшим політичним розчаруванням 2020 року обговорюватимуть на «Редколегії».

У Києві триває акція протесту представників малого та середнього бізнесу, ФОПів, які очікували від влади більш потужної підтримки під час карантину та лишилися незадоволеними навіть після відтермінування на рік запровадження касових апаратів. Також учасники «Редколегії» говоритимуть про те, які є сподівання в українців на 2021 рік.

РЕДКОЛЕГІЯ: Зеленський - розчарування року, майдан ФОПів, що буде у 2021?skrypin.ua

Раніше «Слово і діло» розбиралося, які новації в оподаткуванні очікують ФОПи у 2021 році.

Також ми писали, що у центрі Києва в п'ятницю, 18 грудня, тривала акція протесту підприємців SaveФоп. На Майдані було кілька сотень мітингувальників, які розмістили польову кухню. Чи можливий черговий «податковий» Майдан ФОПів ми розбиралися з експертом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: