Кличко пояснив, хто відремонтує Шулявський міст

Читать на русском
Ремонт Шулявського мосту. Генпідрядник, який давав гарантію на експлуатацію мосту, здійснить всі ремонтні роботи власним коштом.
Фото з відкритих джерел.

Міський голова Києва Віталій Кличко пояснив, що генпідрядник, який давав гарантію на експлуатацію Шулявського мосту, здійснить всі ремонтні роботи власним коштом.

«Повідомлю, що фахівці обстежили всі опори освітлення. Ті, що викликали сумніви щодо надійності укріплення, - демонтували. Вночі підрядник здійснив демонтаж шести опор. І оперативно встановить стовпи з посиленням несучої конструкції. Підкреслю: генпідрядник, який давав гарантію на експлуатацію об’єкту, здійснить всі роботи власним коштом» - пояснив Кличко у Faсebook.

Як змінювалася вартість реконструкції Шулявського мосту в КиєвіВже втретє зростає кошторис масштабної реконструкції Шулявського шляхопроводу. Після експертизи вартість нового мосту перебільшить 1,5 млрд грн.

Також місто порушить питання компенсації збитків володарям пошкоджених через падіння опор автомобілів.

Нагадаємо, вчора на Шулявському шляхопроводі одночасно впали три стовпи освітлення на проїжджу частину. У результаті падіння ніхто не постраждав.

Нагадаємо, вперше обвал на Шулявському мосту трапився в лютому 2017 року. Тоді мер Віталій Кличко заявив, що «міст втомився».

Також ми писали, як змінювалася вартість реконструкції Шулявського мосту в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: