Рада має намір призначити трьох міністрів

Читать на русском
Фракція Слуга народу сьогодні ввечері проведе засідання за участю президента Володимира Зеленського, на якому обговорять призначення трьох міністрів.

Фракція «Слуга народу» сьогодні ввечері проведе засідання за участю президента Володимира Зеленського, на якому обговорять призначення трьох міністрів.

Про це в коментарі РБК-Україна розповіла народний депутат від «Слуги народу» Галина Янченко.

За її словами, на засіданні фракції розглянуть кандидатури:

  • Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти,
  • Юрія Вітренка - на посаду голови Міністерства енергетики,
  • Юлію Лапутин - на посаду міністра у справах ветеранів.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 15-18 грудняВерховна рада цього тижня проголосує за бюджет на 2021 рік і продовжить дію закону щодо Донбасу.

Водночас один зі співрозмовників видання в правлячій фракції також припустив, що Вітренко запропонують нову посаду в Кабінеті міністрів - профільного віцепрем'єр-міністра з питань енергетики.

Нагадаємо, вчора парламентський комітет з питань бюджету затвердив проєкт державного бюджету на 2021 рік. За нього у першому читанні нардепи проголосували 5 листопада.

Відзначимо, що раніше перший заступник глави комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк заявив, що в Раді вистачить голосів, щоб 15 грудня ухвалити держбюджет на наступний рік у другому читанні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: