Рада сьогодні розгляне держбюджет-2021, питання НАЗК та статус Донбасу

Читать на русском
Верховна рада на засіданні сьогодні розгляне у другому читанні законопроект про державний бюджет країни на 2021 рік. Також нардепи розглянуть внесення змін до Бюджетного кодексу.
Фото з відкритих джерел

Верховна рада на засіданні сьогодні розгляне у другому читанні законопроєкт про державний бюджет країни на 2021 рік. Також нардепи розглянуть внесення змін до Бюджетного кодексу.

Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Крім бюджету, парламентарі планують прийняти законопроєкти, необхідні для відновлення повноважень Національного агентства з питань запобігання корупції.

Також у порядку денному внесення змін до закону щодо забезпечення незалежності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Нардепи голосуватимуть за включення до порядку денного та прийняття рішення щодо особливого статусу Донбасу та змін в закон «Про запобігання корупції».

Нагадаємо, учора парламентський комітет з питань бюджету затвердив проєкт державного бюджету на 2021 рік. За нього в першому читанні нардепи проголосували 5 листопада.

Відзначимо, що раніше перший заступник глави комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк заявив, що в Раді вистачить голосів, щоб 15 грудня ухвалити держбюджет на наступний рік у другому читанні.

«Слово і діло» аналізувало, як планують витрачати бюджетні кошти у 2021 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: