З'ясувалося, коли в США стартує вакцинація від коронавірусу

Читать на русском
Перші вакцини від коронавірусу в США компаній BioNTech та Pfizer будуть поставлені 145 центрам вакцинації вже у понеділок, 14 грудня, після чого фахівці почнуть робити щеплення.
Фото: Unsplash

Перші вакцини від коронавірусу в США компаній BioNTech та Pfizer будуть поставлені 145 центрам вакцинації вже у понеділок, 14 грудня, після чого фахівці почнуть робити щеплення.

Про це заявив один з керівників програми вакцинації Білого дому, генерал Гас Перна в ефірі телеканалу FoxNews.

При цьому у вівторок і середу препарат отримають ще 425 і 66 центрів, котрі мають обладнання для його зберігання за дуже низьких температурах, відповідно.

Боротьба з COVID-19: чи буде доступною вакцина проти коронавірусуЕксперт вважає, із початком щеплення попит на вакцину зростатиме і є ризик, що на цьому намагатимуться заробити.

Представник адміністрації президента Дональда Трампа повідомив, що транспортування трьох мільйонів доз вакцини вже почалася. Перший етап поставок препарату завершиться 16 грудня. За словами Перни, COVID-вакцину отримають всі штати. Також генерал висловив переконання, що поширення препарату по країні буде безпечним на 100%.

За останніми даними, в США підтверджено 16,5 мільйона випадків зараження на коронавірус, з них 9,6 мільйона закінчилися одужанням і майже 305 тисяч - смертю пацієнтів. Країна лідирує у світі за кількістю інфікованих, за їхнього приросту, а також по числу COVID-тестів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що канадське міністерство охорони здоров'я схвалив вакцину від коронавірусної інфекції, яку розробили компанії Pfizer і BioNTech для використання в країні.

Також ми писали, що в Британії почалася масова вакцинація від коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: