Школи Києва після канікул перейдуть на дистанційне навчання

Читать на русском
Під час посиленого карантину школи столиці перейдуть на дистанційне навчання, яке розпочнеться відразу після зимових канікул.

Під час посиленого карантину школи столиці перейдуть на дистанційне навчання, яке розпочнеться відразу після зимових канікул.

Про це сьогодні під час брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко, інформує пресслужба КМДА.

За словами голови міста, всі столичні школи з 25 грудня підуть на зимові канікули, які триватимуть до 11 січня. Дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі.

«Після цього школи розпочнуть навчання в дистанційному режимі. Департамент освіти КМДА вже розробив план навчання. Також ми продовжимо транслювати онлайн-уроки на телеканалі «Київ», - розповів він.

Кличко додав, що заклади професійно-технічної освіти підуть на канікули з 31 грудня, а триватимуть вони до 15 січня. Другий семестр ці установи освіти розпочнуть 18 січня, також в дистанційному форматі.

«У разі продовження жорсткого карантину, якщо уряд прийме таке рішення, ми будемо змушені продовжити і дистанційне навчання в школах і закладах професійно-технічної освіти», - додав мер столиці.

Раніше МОН запустило платформу Всеукраїнська школа онлайн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: