У Маріуполі чоловік захопив відділення банку

Читать на русском
У Маріуполі чоловік захопив відділення банку і погрожував підірвати будівлю, а також вимагав приїхати журналістів і керівництво поліції міста.

У Маріуполі чоловік захопив відділення банку і погрожував підірвати будівлю, а також вимагав приїхати журналістів і керівництво поліції міста.

Про це повідомляє Національна поліція у четвер, 10 грудня.

За даними слідства, зловмисник зайшов до відділення банку в Лівобережному районі Маріуполя з коробкою з проводами, в якій, за його словами, був вибуховий пристрій. Він закрив у кімнаті трьох співробітниць і погрожував підірвати всіх. Загарбник вимагав приїзду начальника поліції міста, спецпідрозділу КОРД і журналістів.

Протягом п'яти хвилин на місце прибула поліція на чолі з начальником обласного главку Миколою Семенишину, рятувальники та інші служби. Була організована робота слідчо-оперативної групи, перемовників, КОВДу, роти спецпризначення, вибухотехніків та кінологів.

З чоловіком почали переговори двоє співробітників поліції та КОВД, які запропонували обміняти двох жінок на себе. Але загарбник відмовився, поводився агресивно і висунув нові умови - зателефонувати в місто Торецьку, де він жив раніше. Після цього було вирішено затримувати зловмисника.

30-річний чоловік з Торецьку був затриманий і знешкоджений, а заручниці звільнені. Ніж і підозрілу коробку вилучили. У ній не виявили вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку озброєний чоловік Максим Кривошей захопив рейсовий автобус з 13 пасажирами. Він взяв їх у заручники. Чоловік вимагав від президента та українських чиновників виконати його вимогу - записати відео з текстом «Фільм «Земляни» 2005 року - дивитися всім». Вимога терориста виконав Володимир Зеленський, після чого Кривошей звільнив заручників, а сам був затриманий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: