«Право на владу»: що чекає українців під час січневого локдауну

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про коронавірус, локдаун, економіку в Укаїні.
Слово і діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру токшоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде січневий локдаун.

У Кабміні відмовились від непопулярної ролі «викрадачів Різдва» та перенесли карантин на 8-24 січня. Чи базується вибір цієї дати на епідеміологічному прогнозі чи локдаун вирішили запровадити «аби було»? Кому заборонять працювати, а кому – ні? Чи буде карантин невідворотнім та чи буде ефективною допомога бізнесу від держави? Чи не стануть обмеження простою імітацією протиепідемічних заходів? Як готується Україна до кампанії з вакцинації проти COVID-19? Чи справді на окупованих територіях приховують справжню статистику захворюваності на коронавірус?

Про все це у програмі «Право на владу» з Наталією Мосейчук говоритимуть гості студії. У дискусії візьмуть участь: голова комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка, лідер партії «Голос» Кіра Рудик, співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, народний депутат, «Опозиційна платформа - За життя» Нестор Шуфрич, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, власник медичного бізнесу Олексій Давиденко.

На включеннях до нас долучаться ресторатор Дмитро Борисов, координатор Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, засновник сайту «Новости Донбасса», редактор телеканалу «Дом» Олексій Мацука, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, філолог з Анкари Марина Грабовська, засновник курорту Буковель, депутат Івано-Франківської облради, «За майбутнє» Олександр Шевченко, журналіст з Польщі Євген Клімакін, журналіст з Німеччини Наталія Фібріг .

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» подивилося, за скільки днів влада різних країн попереджала про локдаун.

Також ми дослідили, скільки тривали локдауни у різних країнах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: